Anahtar Kelimeler:

Irmak`ta AKP Mitingi

Irmak`ta AKP Mitingi

Kalabalık Bir Halk Topluluğu Katıldı.

 

Yahşihan İlçesi’ne bağlı Irmak Kasabası AK Parti Belediye Başkan Adayı Bilal Ağca konvoy miting yaparak ırmakta son noktayı koydu. Seçim bürosu önündeki alanda iki traktör kasasından meydana getirdikleri sahnede yapılan açık hava mitingine kalabalık bir halk topluluğu katıldı.
İl genel meclisi görevinde iken başkandan daha çok Irmak Kasabası ve Yahşihan köylerine hizmet yaptığını anlatan Irmak Kasabası Ak Parti Belediye Başkan Adayı Bilal Ağca “Bu mutlu günümüzde beni yalnız bırakmayarak katıldığınız için hepinize teşekkür ederim.10 yıldır göç veren kasabamızda beni kurtarıcı olarak gören önce milletvekillerime, il ve ilçe yönetimime sonsuz teşekkür ederim. Üç dönem muhtarlık ve hala devam eden son dönemde de il genel meclisinde çalışmaktayım. Bakın muhtarlık dönemimde benim yaptıklarımdan kısaca bahsedeceğim. Kasabanın içerisindeki cadde ve yolları tamamen ben açtırdım, içme suyu olarak kullandığımız suyun en çok emeği geçenlerden birisiyim, mahallemizde bulunan Mareşal Fevzi çakmak cami’nin yapılmasında yine en büyük pay da benim çabalarım var. Irmak’tan idris dağına 15 km, lik yolu ben yaptırdım. Bunları dikkate alırsak bu Irmak beldesinde yaptığım hizmetler yapacaklarımın teminatı olacaktır”
 
ÖĞRENCİLERE OTOBÜS 50 KURUŞ OLACAK 
 
“Belediye başkanı demek bulunduğu yerdeki halklın hizmetinde 24 saat çalışıp, onlarla iç içe barış içerinde, fakirin hastanın yanında olan, cenazede düğünde önde giden kişi demektir. Yoksa şimdiki gibi otobüse nasıl zam yaparım, suya nasıl zan yaparım diyerek halkını ezen insan değildir. Bunların hesabını biz 29 Mart’a soracağız. Bizim belediyemiz belediyecilikten çıkarak ticari şirket haline gelmiştir. Biz Allah izin verirde göreve gelirsek yapacağımız hizmetleri broşür haline getirdik, onarlı iyi inceleyin. Başkan olduğum gün ilk yapacağım iş, Kırıkkale’ye giden otobüslerin öğrenci fiyatlarını 50 kuruş yapacağım, milli bayramlarda şehre otobüs ücretsiz taşıma yapacak. Dini bayram arifesinde köylere kabir ziyareti için araç çıkarılacak. Sabah 7 de başlayıp akşam 19’a kadar devam eden servislerimiz akşam 21’e kadar sürecek, mezarlıklarımızın iç ve çevre düzeninin yeniden düzenleyerek taş duvar ile çevirecek koruma altına alacağız” dedi.
 
BİR BUÇUK TRİLYON BORÇ BIRAKTI
 
İşsizliği önlemek için çeşitli çalışmalar yapacaklarını söyleyen Başkan Adayı Ağca “İşsizliği önlemek ve halka daha ucuz ekmek yedirmek için belediye fırını yapacağız, bu fırında on kişi alınacaktır. Irmak kenarına mesire alanı yaparak orada da on beş kişi işe alınacaktır. Biz çalışan hiçbir kişiyi işten çıkarmayacağız. seçimi alalım biz ırmak kasabasına belediye başkanlığı nasıl yapılır, belediye’nin öz değerleri nasıl korunur göstereceğiz inşallah. Kasabamıza son on yıldır çivi çakılmamıştır, hatta 1.5 trilyon borcu vardır. Kasabamızın hangi hizmetine harcanmıştır? Rahmetli satılmış bilgenin yaptığı hizmetlerle kalmıştır. Şimdiki başkan bana bir fırsat daha verin diyormuş,on yılda ne yaptıysa,ama Pazar yerine tuvalet yaptı,eğer yine seçerseniz o tuvaletin ikinci katını yapacaktır.başkan ben bu seçimi parayla da olsa alırım diyormuşsun, Başkan iyi dinle ,bak beni iyi dinleyin ırmak halkı satılık değildir, ırmak halkının haysiyetini parayla satın alamazsın.sen şaşırdın ne yaptığını bilmiyorsun,senin yapacak işin kalmadı,çünkü satılacak arsa kalmadı.Benim devlet su işlerinden almış olduğumuz o yeşil kepçe nerde on bir aydır kayıp,nerede.ırmak halkı dışarıdan gelenlerin başkanlık yapanların ne için geldiğini öğrendi benim diğer parti adayları ile hiçbir sorunum yok,ama başka partiden aday olanlar ne yapacaklar,hangi parayla yapacaklar.iktidarı olmayanın işi çok zor.bunun avantajlarını iyi bildiğimiz için aday olduk,partimizi de inşallah mahcup etmeyeceğiz.kasabamızın kurtuluşu için,köy olmak istemiyorsanız burada oyunuzu iktidar partisine verin kasabamızı kurtaralım,bu kasabayı Yeşilırmak yapalım,hepinize teşekkür ediyorum.”
 
ÜST GEÇİT SÖZÜ VERDİ
 
AK Partini Kırıkkale İl başkanı Nuh Dağdelen “AK Partinin temposuna ayak uyduramayan arkadaşları mızı değiştirip, Bilal Ağca ile devam edeceğiz, onu siz isteniz biz getirdik, şimdi sıra sizde 29 Mart günü hem Bilal’a beyi kazandırıp hem de ak partiyi kazandıracaksınız, bizde devlet desteği il teşkilatı olarak her zaman sizin yanınızda olacağımıza söz veriyoruz, yüzde 60 oy almalarının sözünü aldım”dedi. Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı “Irmak kasabasının içinde gezdim iyi ki ırmak kaldı dedim. Irmak civarı için çok güzel projelerimiz var, ilki seçimden sonra ilk işimiz üst geçit lazım onun sözünü aldık. Biz taş üstüne taş koyan başkanlara teşekkür ediyoruz. Biz devlet olarak beldes olarak 232 milyar kanalizasyon için,106 milyar asfalt için, 133 milyar çevre düzenlemesi için verilmiş, yaklaşık 500 milyara yakın devlet hükümet olarak ve iller bankası istirhamı hariç para verilmiş yapılan yapıldı ama biz durmak yok yola hizmete devam diyoruz, ama bu Bilal başkanla devam edeceğiz.”diyerek Irmak halkına üst geçit sözünü verdi.
 


  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı