Anahtar Kelimeler:

AGİAD`tan Ziyaretler

AGİAD`tan Ziyaretler

AGİAD Başkanı ve Yöneticilerinden Üst Düzey Ziyaretler.

 

Anadolu Genç İşadamları Derneği (AGİAD) Başkanı Musa Aksoy ve yönetimi, Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ı, Emniyet Müdürü Salim Akça’yı ve AK Parti İl Başkanı Zühtü Aksal’ı makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Aksoy, AGİAD binasının cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi.

Mevlana Hazretlerinin ‘Ne olursan ol yine gel’ mantıyla çalışacaklarını belirten Başkan Aksoy, yeni yönetimle birlikte aldıkları kararda bütün esnaflara kapılarını sonuna kadar açacaklarını ve Kırıkkale’nin gelişmesi için ellerinden gelen bütün çabayı sarf edeceklerini belirtti. Yeni yönetimini belirleyen AGİAD, Kırıkkale’nin önde gelen bürokrasisini gezerek, nezaket ziyaretlerinde bulundu.

AGİAD’a üye olan esnafların işyerlerinin Kırıkkale’de bulunduğunu açıklayan Aksoy, “Kırıkkale’nin büyümesi ve gelişmesi için çalışmalarımızın startını verdik. Esnafları dernek binasında bir araya getirerek cazibe merkezi olacak. Daha önceki yıllarda yaptığımız gibi Türkiye’de isim yapmış insanları Kırıkkale’ye getirerek, bilgilerinden yararlanacağız.” şeklinde konuştu. AK Parti İl Başkanı Zühtü Aksal, Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve Emniyet Müdürü Salim Akça’ AGİAD’ın yeni yönetimine başarılar diledi.

Haberkale

 



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı