Anahtar Kelimeler:

Polisgücü`nün Halter Başarısı

Polisgücü`nün Halter Başarısı

Türkiye Büyükler Halter Şampiyonası`nda İl Bazında 3. Olduk.

 

Türkiye Büyükler Halter Şampiyonası’nda iller bazında üçüncü olan Kırıkkale Polisgücü halter takımı, kazandığı kupayı Kırıkkale Emniyet Müdürü Salim Akça’ya hediye etti.
Türkiye genelinde 32 kulübün katıldığı halter şampiyonasında sporcu bazında 6, il bazında ise 3.olan Kırıkkale Polisgücü halter takımı yarışmanın ardından Kırıkkale’ye döndü. Üçüncülük başarısı gösteren takımın antrenörü Cemal Boyacı, İl Emniyet Müdürü Salim Akça’yı ziyaret ederek kazandıkları kupayı Akça’ya hediye etti.
Her Zaman Yanlarındayım
Birinciliği Ankara, ikinciliği ise Gaziantep’in aldığı şampiyonada Kırıkkale Polisgücü takımının üçüncü olması Emniyet Müdürü Salim Akça’yı sevindirdi. Antrenör Boyacı’nın hediye ettiği kupayı alan Akça, “8 erkek, 4 bayanla şampiyonaya katılan ve il bazında üçüncü gelen takımımızı kutluyorum. Onlara bugüne kadar verdiğimiz desteği bundan sonra da artırarak sürdüreceğiz” dedi.


  • Perşembe 14.8 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 11 ° / 4.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 10.7 ° / 3.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı