Anahtar Kelimeler:

Ceylan, 9 Farkla Aldı

Ceylan, 9 Farkla Aldı

Minibüsçüler Odası Başkanlığına Güven Ceylan Tekrar Seçildi.

 

Kırıkkale Minibüsçüler Odası Başkanlığı Olağan Genel Kurulu hafta sonu gerçekleştirildi. Güven Ceylan ve İshak Gencer’in başkanlık için yarıştığı seçimde heyecan son dakikaya kadar doruk noktasındaydı.

Pazar günü sabah saatlerinde başlayan ve Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen genel kurula çok sayıda minibüsçü esnafı ve esnaf temsilcileri katıldı. Divan oluşturulup, gündemdeki maddelerin gerçekleştirilmesinin ardından söz alan adaylar yaptıkları çalışmalar ve esnafın içinde bulunduğu durumla ilgili değerlendirmeler yaparken, her iki adaya da birden fazla söz verilmesi nedeniyle kısa süreli bir tartışma yaşandı.

Başa Baş Mücadele

384 minibüsçü esnafının sandık başına geçtiği seçim sonunda saatler 17:00’ı gösterdiğinde sandıklar açıldı ve sayım işlemi başladı. Sayım sırasında her iki aday için zarfa konulan oylar tek tek sayılırken heyecan doruk noktasına ulaştı. Son dakikaya kadar başa baş giden seçimde 4 geçersiz 1 de boş oy kullanılırken, seçimi kazanan Güven Ceylan 194, rakibi İshak Gencer ise 185 oy aldı. Seçim sonunda her iki aday da birbirlerini tebrik etmeyi ihmal etmediler.

Yeni Yönetim

Güven Ceylan Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Orhan Özdel, Şinasi Koç, Hüseyin Koçoğlu, Mustafa Saygılı, Cengiz Keleş, Salih Bulut. Denetim Kurulu; Mehmet Uğantaş, Serhat Durukal, H. Ömer Elibol.
Haberkale


  • Salı 37.9 ° / 24.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.4 ° / 25.3 ° Güneşli
  • Perşembe 41.5 ° / 26.9 ° Güneşli