Tarih: 18.06.2010 16:20

Konsere İlgi Büyük Oldu

Facebook Twitter Linked-in

 

 
Tüpraş Kırıkkale Türk Sanat Müziği Korosu “Sevda Sesi” isimli konseri ile dinleyicileriyle buluştu. Konsere ilgi yüksek oldu
 
Açıkgöz yönetiminde
Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut’un da katıldığı konser sitede oturan aileler arasında büyük ilgi izle izlendi. Gecede Rafineri Müdürü Engin Ardanuç’ta bir konuşma yaparak teşekkür etti. Ardanuç yaptığı konuşmada, “Tüpraş sektöründe performansına ve insan kaynağına özenilen ve etkin bir küresel oyuncu olma hedefine karlılıkla yürüyen Tüpraş çalışanları ile sosyal aktivitelerde zenginleşmeye devam ediyor. Kırıkkale Rafinerisi’nde Türk Sanat Müziğine gönül veren çalışanlarımızın bir araya geldiği. 16 erkek ve 14 bayan olmak üzere 30 kişiden oluşan Tüpraş Kırıkkale Türk Sanat Müziği Korosu, 8 Kasım 2007 tarihinde Şef Cengiz Açıkgöz yönetiminde kuruldu.
Plaket verildi

Sunucunun Avni Anıl’ın sevdiği seslerden biri olduğu ve bir şarkı söylemesini istediği şef Cengiz Açıkgöz duygulandığı için bir müddet şarkıyı söyleyemedi. Programın sonunda şef Cengiz Açıkgözü tebrik eden Genel Müdür Yavuz Erkut koro çalışmasının çok başarılı olduğunu, kısa zamanda personel ailelerinden oluşan koroyu iyi yetiştirdiğini ifade ederek teşekkür etti. Bazı aileler ve öğrenciler şefe çiçek ve plaket hediye etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —