Görüşlerini Paylaştılar

Görüşlerini Paylaştılar

  Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı gündemi değerlendirmek ve görüş alışverişinde bulunmak üzere Kırıkkale Belediye Meclisi üyesi ve Akparti grup başkanı Fazlı Güventürk’ü ziyaret etti.

      AkPartili meclis üyelerinden Erol Tekin ve bazı birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantı Başkan fazlı Güventürk’ün bürosunda gerçekleşti.

      Ziyarette Kırıkkale’ye yapılan yatırımların hızlandığını dile getiren Milletvekili Turan Kıratlı” milletvekilliği imkânlarını zorlayarak ve tüm devlet kademeleri ile ikili ilişkileri sıcak tutarak Kırıkkale’ye yatırımların hızlanmasını sağlamaya çalışıyoruz. Özellikle özel sektörün Kırıkkale’de yatırım yapmasını ve gençlerimizin işsizlik sorununa çare bulmayı amaçlıyoruz. Geçen hafta içerisinde saygıdeğer basın mensuplarına yapmış olduğumuz planlama ve devam eden yatırımları yerinde gösterme imkânı bulduk” dedi.

Meclis Üyelerimizin Fikirleri Önemli

      Kıratlı  “ bu hizmetleri sunarken Kırıkkale halkı için neyin doğru olduğunu istişare etmek amacıyla yapmış olduğumuz ziyaretler çerçevesinde Belediye meclis üyelerimizin de fikrini almak üzere Grup Başkanımız Fazlı Güventürk’ü ziyaret ettik” şeklinde konuştu.

Hizmet Edenle Birlikteyiz

      Ziyarete memnun olduğunu belirten Grup Başkanı Fazlı Güventürk ise” sayın milletvekilimizin ziyaret bizi mutlu etti. Biz Meclis Akparti grubu olarak Belediye Başkanımızın yapmış oldukları  hizmetlerin takipçisi ve halka anlatanlarıyız. Halkımızın Kırıkkale’de güzel şeyler yapıldığını görmesini arzu ediyoruz. Kırıkkale’ye hizmette sayın vekilimizin çabasını görüyoruz. Bizler Kırıkkale’ye sayın vekilimiz veya kim hizmet ediyorsa onun yanında durarak daha çok hizmetin gelmesini sağlama gayretindeyiz. “ dedi.