Anahtar Kelimeler:

Döner Sermaye Kalkıyor

Döner Sermaye Kalkıyor

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, yürürlükte olan Tam Gün Yasası kapsamında üniversite hastanelerinde 1 Şubat 2011 tarihinden itibaren `hoca parası` ve `döner sermaye` adı altında alınan paraların tarihe karışacağını söyledi. Bakan Akdağ, 2003 yılı başında faaliyete geçen Sağlıkta Dönüşüm Programı’nın, hükümetin bu yıl başlattığı demokratik açılım projesine büyük ölçüde hizmet eden bir program olduğunu belirtti.

AK PARTİ`DE VAZİYETİ KURTARAYIM DİYE BİRŞEY YOK

Bakan Akdağ, AK Parti Hükümeti olarak ülkede özgürlükleri genişletmeye, her vatandaşın göğsünü gere gere bu ülkenin onurlu bir vatandaşı olduğunu söyletecek düzeni kurmaya kararlı olduklarını söyledi.

AK Parti olarak hiçbir insanı diğerinden ayırmayan, ona hizmeti bir ibadet bilen, millettin hizmetkârı olduklarını anlatan Akdağ, "Bunu başaramayan AK Parti`nin yönetiminde barınamaz. AK Parti`de yöneticiyseniz günde 15 saat çalışan Başbakan`a ayak uydurmak zorundasınız, ben bakan oldum, milletvekili oldum veya il yöneticisi oldum vaziyeti idare ederim, diye bir şey yok. Bu partinin iktidarında millete hizmet etmek zorundasınız." dedi.

 

 

 



  • Salı 37.9 ° / 24.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.4 ° / 25.3 ° Güneşli
  • Perşembe 41.5 ° / 26.9 ° Güneşli