Anahtar Kelimeler:

Yahşihan Belediyesine Araç Takviyesi

Yahşihan Belediyesine Araç Takviyesi

Yahşihan Belediyesi, hizmetler için lazım gelen bazı araçları alarak Belediyeyi daha donanımlı hale getirdi. Belediye Başkanı Ahmet Sungur bu konuda açıklamalarda bulundu.

Alınan Hizmet Araçları

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur belediye başkanı oluğu zamandan bu zamana kadar çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Sungur, belediyenin ihtiyacı olan araçları alarak bu konudaki eksikliği de giderdi. Belediyeden bu konuda yapılan açıklamada, “Belediyemizin eski model bir itfaiye aracı varken bunun yetersiz olduğu ve sağlıklı hizmet veremeyeceğinden dolayı belediyemize son sistem bir itfaiye hizmet aracı alarak Yahşihanımızın hizmetine sunmuştur” denildi.

İhtiyaç İçin Alındı

Belediye tarafından üç adet servis ve yolcu taşıma aracı alınırken, iki adet kamyon ve bir de kepçe alındı. Bunun yanı sıra bir de itfaiye aracı alındı. Belediyenin araç konusundaki ihtiyaçları gideriliyor. Belediye Başkanı Ahmet Sungur, hizmet ihtiyacı için lazım olan araçları aldıklarını söyledi. Böylece Belediyenin daha donanımlı hale geldiğini belirtti. Sungur, kısıtlı imkanlara rağmen zoru başarmaya çalıştıklarının altını çizdi ve bundan sonra da en iyi çalışmayı sergileyeceklerini söyledi.

 

 



  • Çarşamba 37.9 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.6 ° / 22.1 ° Güneşli
  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli