Tarih: 17.02.2011 11:03

Gidene Kal Diyemeyiz

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Avukat Yavuz Kuzucu Kırıkkale’deki güncel siyasi gelişmeler hakkında parti binasında basın açıklamasında bulundu.

DAVAMDAN DÖNMEYECEĞİM

Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu, seçimlere az bir zaman kala partiler içerisinde hasbel kader gelip seçilenler bu günlerde büyük bir sınavdan geçtiğini söyledi.

Kuzucu yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Partimin bana vermiş olduğu Merkez İlçe Başkanlığı şerefi yetiyor da artıyor bile. O olmasa da ben ülkücü camiaya ve partime en alt seviyede bile hizmet etmeyi bir borç bilirim.

Ben bu partide tek kişi kalsam da, eğer partimin tüzüğü ve yönetmeliği vatanımızın birliği, bayrağımızın tekliği, tüm ülkede yaşayan insanlarımızın birlik ve beraberlik içinde tutmasındaki azmi devam ettiği müddetçe bu davadan dönmeyeceğim”

İYİ VE KÖTÜ GÜNDE BERABER OLACAĞIZ

“Tabi insanlar hep aynı şeyi düşünmediği için hırsızı da, arsızı da, iyisi de, kötüsü de, güzeli de, çirkini de bulunmaktadır. Elbette insanların içini yüreğini göremiyorsunuz. Kimin aslan, kimin kedi olduğunu bilmiyorsunuz. Bundan sonraki parti teşkilatımızda özellikle insanların karakter yapısına daha iyi önem vermemiz gerektiği daha iyi anlaşılmıştır.

İyi günde yanımızda olanların kötü günlerimizde de yanımızda olacaklarını veya olmayacaklarını iyi düşünmemiz ve ona göre seçmemiz lazım”

MHP TEK BAŞINA İKTİDARA GELECEK

“MHP 42 yıllık geçmişe sahip şerefli bir harekettir. Bu harekete en ufak hizmet etmek bir şereftir. Partimiz üzerinde oynanan tüm oyunlar boşa çıkacak ve inşallah partimiz önümüzdeki seçimler de tek başına iktidara gelecektir. Biz MHP Kırıkkale teşkilatı olarak dimdik ayaktayız ve buradayız.

Partimize gönül vermiş vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Sizlerde rahat olun. 12 Haziran da yapılacak olan seçimde gerek Kırıkkale de ve gerekse Türkiye genelinde partimiz başarılı olacak ve tek başına iktidara gelecektir. Bizim buna inancımız tamdır” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —