Anahtar Kelimeler:

Tedbir Açıklaması

Tedbir Açıklaması

Kırıkkale Valiliği Kırıkkaleli vatandaşların Kurban Bayramını huzur ve güven ortamı içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla tedbirler alındığını açıkladı.

Bilgiler Verildi

Kırıkkale Valiliği tarafından alınan tedbirler şu şekilde;  “Bayram öncesi halkın yoğun olarak bulunduğu iş merkezleri, Otogar, alış-veriş ve pazar yerleri zabıta ekipleri tarafından denetlenerek vatandaşların mağdur edilmeleri önlenecektir. Ayrıca umuma açık yerlerde ( pastane, lokanta, fırın vs. ) vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak ilave tedbirlerin alınması sağlanacaktır. Bayram öncesi, bayram günleri ve sonrasında her türlü asayiş ve trafik tedbirleri İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından koordineli bir şekilde alınacak, özellikle trafik yoğunluğunun yaşanacağı 04-05 Kasım 2011 günleri ile bayramın sona erdiği günleri takip eden hafta sonunda ilave tedbirler alınacaktır”

Alınan Tedbirler

“Açık tutulması gereken sağlık kurumlarında nöbetçi sağlık personelinin görevlerinin başında bulunmaları, 112 Acil Servisi ve nöbetçi eczanelerin açık tutulmalarının sağlanması halk sağlığı açısından önem arz ettiğinden önceden alınan tedbirler yeniden gözden geçirilecek ve ilave tedbirler alınarak halkımızın bayramı huzur içerisinde geçirmesi sağlanacaktır.

İlgili kamu kurumlarımız yukarıda belirtilen tedbirleri, İlimizdeki oda ve meslek kuruluşlarıyla da irtibat kurarak alacaklar ve bir aksaklığın oluşmasına mahal bırakmayacaklar, ayrıca bu konularla ilgili hazırladıkları tedbir planlarını Valilik Makamına sunacaklardır. Kaymakamlarımız da ilçelerinde benzer tedbirleri alarak uygulamaya konulmasını sağlayacaklar ve vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içerisinde bir bayram geçirmelerini temin edeceklerdir.”



  • Çarşamba 37.9 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.6 ° / 22.1 ° Güneşli
  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli