Atalay muamması!

Atalay muamması!

Atalay muamması!

Üst kurul mu karar verecek?

Atalay beklemede mi?

AKP, 1 Kasım seçimleri nedeniyle adaylık müracaatlarını Perşembe günü bitirdi. Atalay´ın Kırıkkale için müracaat ettiği öne sürülmüştü ancak Atalay ve bazı isimlerin adaylıklarına üst kurulun karar vereceği öğrenildi.

ÜST KURUL KARARI

AK Parti´de seçim hazırlıkları sürüyor. Başvurular Perşembe günü sona erdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay´ın yine Kırıkkale için müracaat ettiği bildirilmişti. Bu gelişme Kırıkkale´de AK Parti birinci sıra adayının belli olduğu şeklinde yorumlandı. Muhalefet partileri de adeta bayram etti. Fakat aralarında Atalay´ın da yer aldığı bazı isimlerin adaylıklarına partinin üst kurulunun karar vereceği öne sürüldü.

BAZI İSİMLER BEKLEMEDE

Üç döneme takıldığı için 7 Haziran´da listeye giremeyen 70 isimden 30´u müracaat etti. Aralarında Bülent Arınç, Cemil Çiçek, Beşir Atalay´ın olduğu isimler ise ?Üst Kurul karar versin´ diyerek başvuru yapmadı. Bu gelişme Kırıkkale´de birkaç gündür esen havayı değiştirecek gibi görünüyor. Ancak bu konuda da net bir bilgi yok. Konunun önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.