Anahtar Kelimeler: Bakım evine ziyaret

Bakım evine ziyaret

Bakım evine ziyaret

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, Kurban Bayramı vesilesiyle şehirdeki çocuk evleri ve bakım merkezlerini ziyaret etti.

 

VALİ ZİYARET ETTİ

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, Kurban Bayramı dolayısıyla şehirdeki çocuk evleri ve bakım merkezlerini ziyaret ettiler. Ziyaretleri sırasında evlerde ve bakım merkezlerinde bulunan vatandaşlarla birebir ilgilenen Vali Makas ve eşi Elif Makas, onların bayramını kutladılar. Vali Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, ziyaret ettikleri yerlerde hem vatandaşların hem de görevli personelin bayramını kutlayarak, onlarla bir süre sohbet ettiler. Ziyaretleri sırasında gördükleri misafirperverlik ve ilgi karşısında memnuniyetlerini dile getiren Vali Makas ve eşi, toplumun her kesimine eşit mesafede olduklarını ve her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirttiler.

BAYRAM KUTLAMASI

Bu anlamlı ziyaretlerle birlikte, çocuk evleri ve bakım merkezlerindeki vatandaşlara moral verildiği ve onların bayram sevincine ortak olunduğu vurgulandı. Vali Mehmet Makas ve eşi Elif Makas'ın bu tür ziyaretlerinin toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygularını pekiştirdiği ifade edildi. Ziyaretlerin ardından Vali Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, bayramın bereketini ve sevincini paylaştıkları için duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve herkesin bayramını bir kez daha kutladılar.



  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 37.3 ° / 23.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 37.3 ° / 23.6 ° Güneşli