Başkan tebrik etti

Başkan tebrik etti

Kırıkkale Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, ilçede düzenlenen yüzme havuzu kursuna katılan çocukları ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Üçler Canatan'ı ziyaretinde duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BAŞKANA ZİYARET

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, ilçede düzenlenen yüzme havuzu kursuna katılan çocukların ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Üçler Canatan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şen, ilçede gençlerin sporla buluşmasına katkıda bulunan projelere büyük önem verdiklerini belirtti. Başkan Şen, yüzme havuzu kursunun, çocukların sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkıda bulunacak önemli bir adım olduğunu ifade ederek, "Yüzme havuzu kursumuzun ulaşımını sağladığımız ve yeni parklarımıza teşekkür ziyaretinde bulunan çocuklarımıza, onların nezdinde ilçemiz gençleri için sürekli bir çabada bulunan Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Üçler Canatan ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız, ülkemizin yarınının teminatıdır ve onların her alanda desteklenmesi bizim önceliğimizdir" dedi.

 

BAŞKANDAN DESTEK

Şen, ilçede gençlerin spor ve sosyal aktivitelerle daha sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetişmeleri için gereken tüm desteği sağlamaya devam edeceklerini vurguladı. "Çocuklarımız için yapılacak her projede, gücümüz yettiğince onların yanında olacağız" şeklinde konuşan Başkan Şen, geleceğin teminatı olan gençlerin başarılı ve sağlıklı bir şekilde yetişmeleri için belediyenin kararlı adımlar atmaya devam edeceğini belirtti. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Üçler Canatan ise, Balışeyh Belediyesi'nin desteklerinin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade ederek, "Başkanımız Hilmi Şen ve ekibine, gençlerimiz için yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Bu tür projeler, gençlerimizin gelişimine büyük katkı sağlıyor ve toplumun geleceği için önemli bir adım atmış oluyoruz" dedi.