Anahtar Kelimeler: Belediye denetim yaptı

Belediye denetim yaptı

Belediye denetim yaptı

Sulakyurt Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe genelindeki ekmek fırınları, marketler ve kasaplarda kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.

ZABITA DENETİMİ

Sulakyurt Belediyesi Zabıta Ekipleri, ilçe genelindeki işletmelere yönelik kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, vatandaşların sağlığını ve bütçesini korumanın en öncelikli görevleri olduğunu vurguladı. Sulakyurt’ta yerel yönetimin denetim mesaisi hız kesmeden devam ediyor. İlçe halkının huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesi adına harekete geçen Sulakyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde faaliyet gösteren işletmeleri mercek altına aldı.

 

 

KONTROLLER YAPILDI

Yapılan denetimlerde; fırınlar, marketler ve kasaplar başta olmak üzere pek çok iş yerinde kapsamlı kontroller gerçekleştirildi. Zabıta ekipleri; işletmelerin ruhsat durumlarını, ürünlerin son kullanma tarihlerini, hijyen koşullarını ve etiket fiyatlarının kasa fiyatlarıyla uyumlu olup olmadığını titizlikle inceledi. Özellikle gıda güvenliği konusunda eksiklik görülen işletmelere gerekli uyarılar yapılırken, kurallara uyan esnafa ise gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür edildi.

 

BAŞKAN BİLGİ VERDİ

Denetimlerin ardından bir değerlendirmede bulunan Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, vatandaşın temel ihtiyaçlarını güvenli bir şekilde temin etmesinin önemine dikkat çekti. Başkan Çetiner şunları kaydetti: "İlçemiz halkının sağlığını, bütçesini ve huzurunu korumak bizim asli görevimizdir. Hemşehrilerimizin gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmeleri adına zabıta ekiplerimizle birlikte sahadayız. Denetimlerimiz, vatandaşımızın güvenli hizmet almasını sağlamak amacıyla periyodik olarak devam edecektir."



  • Çarşamba 12.1 ° / -0.8 ° Güneşli
  • Perşembe 12.1 ° / 0.1 ° Güneşli
  • Cuma 12.3 ° / 1 ° Güneşli