Anahtar Kelimeler: Belediyelerden destek

Belediyelerden destek

Belediyelerden destek

Kırıkkale Belediyesi tarafından kesintisiz su ihtiyacını sağlamak amacıyla İSKİ ve ASKİ desteğiyle arıtma tesisine 5 adet yeni motor kazandırıldı.

 

İKİ BELEDİYEDEN DESTEK

Kırıkkale’de havaların ısınmasıyla birlikte su sorunlarının ortadan kaldırılması amacıyla Kırıkkale Belediyesi düğmeye bastı. Kırıkkale Belediyesi tarafından kesintisiz su ihtiyacını sağlamak amacıyla İSKİ ve ASKİ desteğiyle arıtma tesisine 5 adet yeni motor kazandırıldı. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Şehrimize su temini sağladığımız, içme suyu arıtma tesisimizin en önemli sorunlarının üstesinden bir bir geliyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İSKİ) ve Ankara Büyükşehir Belediyesi (ASKİ)'nden Arıtma Tesisimize kazandırdığımız 5 yeni motor ile tesis kapasitemizi artırıyoruz” dedi.

 

SU İÇİN ÇALIŞMA

Önal, “Yaz aylarında yaşanan su problemlerinin önüne büyük oranda geçiyoruz. Artık daha güçlü ve hazırlıklı bir Kırıkkale ile geleceğe güvenle bakıyoruz! Su motorlarının bakımını yaptık ve yaklaşık 1 ay süren bakım ve onarım çalışması sonucunda motorlarımız kullanılabilir hale geldi. Motorlarımız İstanbul’dan Kırıkkale’ye ulaştı. Ekiplerimiz yaklaşık 1 aydır Kırıkkale’de su kesintisinin yaşanmaması adına üstün bir çaba ve gayretle çalışıyorlar. Umarım bu su motorlarıyla istenmeyen su kesintilerinin önüne geçmeye çalışacağız. Tüm halkımıza anlayışları için teşekkür ediyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş'a bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” ifadesinde bulundu.



  • Salı 37.9 ° / 24.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.4 ° / 25.3 ° Güneşli
  • Perşembe 41.5 ° / 26.9 ° Güneşli