Anahtar Kelimeler: Beyaz Masalı çözüm

Beyaz Masalı çözüm

Beyaz Masalı çözüm

Balışeyh Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için Beyaz Masa hattını kurdu. Bu hat sayesinde Balışeyh sakinleri, istek ve şikayetlerini 7/24 iletiyor, sorunlar kısa sürede çözüme kavuşuyor.

ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, ilçenin ve vatandaşların sorunlarını çözüme kavuşturmak amacıyla her alanda önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Balışeyh Belediyesi olarak sorunlara anında çözüm bulmak amacıyla ‘Beyaz Masa’ ihbar hattı kurduklarını belirten Başkan Şen, “Beyaz Masa'ya iletilen tüm istek ve şikayetler, ilgili birimlere iletilerek çözüme kavuşturulmaktadır. Her bir istek ve şikayet için bir takip numarası verilmektedir. Vatandaşlar, takip numaraları ile istek ve şikayetlerinin ne aşamada olduğunu öğrenebilirler” dedi.

 

BAŞKAN BİLGİ VERDİ

Başkan Hilmi Şen, Beyaz Masa'ya gelen tüm istek ve şikayetleri bizzat incelemektedir.

Sorun ve taleplerle karşılaşan vatandaşlarımız Balışeyh Belediyesi Beyaz Masa ile iletişime geçerek, ilçemizi daha güzel hale getirmeye katkıda bulunabilirler. Vatandaşlarımız, belediye hizmetleri ile ilgili istek ve öneriler, çevre kirliliği, gürültü gibi çevresel problemler Altyapı sorunları (yol, su, kanalizasyon vb.) Zabıta ile ilgili sorunlar Hayvan hakları ile ilgili konular Park ve bahçeler ile ilgili düzenlemeler sosyal yardıma ihtiyacı olan kişiler ve diğer belediye hizmetlerini ilgilendiren her konuda bizlere başvuru yapabilirler” ifadesinde bulundu.



  • Cumartesi 37.3 ° / 26.2 ° Güneşli
  • Pazar 35.4 ° / 22.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.2 ° / 20.9 ° Güneşli