Anahtar Kelimeler: Bisiklet sürelim

Bisiklet sürelim

Bisiklet sürelim

Kırıkkale Valiliği, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 'Bisiklet Sürmeyen Kalmasın' adı altında etkinlik düzenlenecek.

ETKİNLİK YAPILACAK

"Profesyonel bisiklet hocaları eşliğinde 7'den 70'e Bisiklet Öğreniyor" sloganı kapsamında 5-6-7 Temmuz 2024 18.30-20.30 saatleri arasında Kırıkkale Valiliği, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 'Bisiklet Sürmeyen Kalmasın' adı altında etkinlik düzenlenecek. Aynı zamanda 10 Temmuz saat 19.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda İsrail’in Filistin’e yönelik yaptığı saldırılara tepki göstermek amacıyla ‘Çocuklar Ölmesin’ sloganıyla bisiklet sürüşü ve yürüyüş etkinliği düzenlenecek.

 

AKYÖN BİLGİ VERDİ

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, “Kırıkkale’nin Uluslararası tanıtımı yapılan İlimizde gerçekleşen “Olimpik Pedallar Anadolu’nun Kalbinde” uluslararası ROAD RACE yarışlarında bisiklet sporcularını gören izleyici hanımefendilerin şöyle bir söylemi olmuştu bana; Görünce özeniyoruz, bizim zamanımızda kız çocukları bisiklet binmezdi yada bisiklet alınmazdı hep içimizde uhde kaldı keşke bize de bisikleti öğreten olsa. İnşallah demiştik o zaman ve notumuzu düşmüş, sözümüzü vermiştik.

 

HERKES KATILABİLİR

Vakit şimdi, Hiçbir şey içimizde uhde kalmamalı. 5-6-7 Temmuz’da saat 18.30 /20.30 saatleri arasında Bahşılı Millet bahçesinde gerçekleşecek olan Bisiklet Öğrenmek için düzenlediğimiz eğitim etkinliğimize sizi de bekliyoruz. Gel bisiklete bin ve öğren. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün temin ettiği bisikletlerle veya Bisikletiniz varsa kendi bisikletinizle de katılabilirsiniz. 7 den 70 Bisiklet öğreniyorum diyerek bisiklet kullanımının yaygınlaşmasını ve sağlığımıza katkı sağlamayı hedef aldık. Yine hanımefendilerin isteği üzerine 6 Temmuz cumartesi eğitim sonrası piknik etkinliğimiz olacak, herkesin hazırladıklarını beraberce paylaşarak kardeşliğimizi perçinlediğimiz anlara şahit olacağız. Uzman bisiklet antrenörlerimizin eşliğinde bisiklet sürmeyi öğrenin. Sağlık ve spor için bisiklete binmeyen kalmasın. Seni de bekliyoruz.”



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli