Anahtar Kelimeler: Çelebi toplantı

Çelebi için toplantı

Çelebi için toplantı

TOPLANTI YAPILDI

Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdem, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri nedeniyle tebrik ziyaretinde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş ve Çelebi İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Yıldırım'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

TOPLANTI YAPILDI

Erdemir, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hamza Güneş ve Çelebi İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Yıldırım'ın 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri nedeniyle tebrik ziyaretlerinden dolayı çok mutlu oldum. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Çelebi Belediyesi olarak gençlik ve sporun gelişmesi için her zaman Gençlik ve Spor Bakanlığı ve İl Müdürlüğü ile iş birliği içinde çalışıyoruz.

 

GENÇLERİMİZ İÇİN ÇALIŞMA

İlçemizde spor tesislerinin yapılması ve sporun tabana yayılması için çalışmalarımız devam ediyor. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hamza Güneş'e de ilçemize sporda yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bundan sonrada da iş birliğimiz ve istişarelerimiz devam edecek. Erdem, ziyaretin ardından Güneş ve Yıldırım'a Çelebi Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi."



  • Cuma 41.1 ° / 29.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 40.5 ° / 27 ° Güneşli
  • Pazar 38.1 ° / 24.2 ° Güneşli