Anahtar Kelimeler: Cemiyet üyeleri toplandı

Cemiyet üyeleri toplandı

Cemiyet üyeleri toplandı

Süvariler Binicilik kulübünde gerçekleştirilen toplantıya yönetim kurulu üyelere katıldı. Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti toplantı yaptı

TOPLANTI YAPILDI

Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi . Süvariler Binicilik kulübünde gerçekleştirilen toplantıya yönetim kurulu üyelere katıldı. Toplantıda cemiyetin 2025 yılında yapacağı çalışmalar masaya yatırıldı. Kırıkkale'deki ve Türkiye genelindeki Medya gelişmelerinin konuşulduğu toplantıda cemiyetin Kırıkkale'de mesleki ve sivil toplum alanında çalışmalar yapması kararlaştırıldı. 

 

TOPLANTI BİLGİSİ VERİLDİ

Kırıkkale Medyası'nın Türkiye'nin saygın yerel medyalarından olduğu vurgulanarak yapılacak mesleki toplantılarda Kırıkkale'nin en iyi şekilde temsil edileceği ve şehrimizin tanıtımı için Federasyon toplantılarının Kırıkkale'de gerçekleşmesi için görüşmeler yapılması kararlaştırıldı. Toplantıya Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercihan Çakmak ,Başkan Yardımcısı Hakan Gökkaya ,Genel Sekreter Murat Tanır ,Mali Sekreter Mehmet Gencay yönetim kurulu üyelesi ve dernek üyelerinden Ahmet Yaman ,Barış Gümüşbaş ,Süleyman Yılmaz ve Oğuzhan Ünver katıldı.



  • Cumartesi 32.7 ° / 21.8 ° Güneşli
  • Pazar 31 ° / 21.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 29.3 ° / 20.3 ° Güneşli