Anahtar Kelimeler: Çevreyi temizlediler

Çevreyi temizlediler

Çevreyi temizlediler

Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, Hacılar Jandarma Komutanlığı, Hacılar Belediyesi ve Seher Vuslat Aytemiz Ortaokulu öğrencilerinin iş birliğiyle, Dünya Çevre Günü kapsamında anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

ÇEVRE ÇALIŞMASI

Etkinlik kapsamında, Hacılar Kasabası Kapulukaya Barajı kenarında bulunan piknik alanında, okul öğrencileri ve yetkililer tarafından çevre temizliği yapıldı. Temizlik çalışmasında, piknik alanında biriken çöpler toplandı ve geri dönüştürülebilir atıklar ayrıştırıldı. Etkinliğin amacı, öğrencilerde ve vatandaşlarda çevre bilincinin oluşturulması ve doğal güzelliklerin korunması için farkındalık yaratılmasıydı. Çevre temizliği çalışmasının ardından, öğrencilere çevrenin korunması ve doğal kaynakların sürdürülebilir kullanımıyla ilgili bilgiler verildi.

 

FARKINDALIK OLUŞTU

Etkinliğe katılan Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma yetkilileri yaptığı açıklamada, "Dünya Çevre Günü'nü anlamlı bir şekilde kutlamak için Hacılar Jandarma Komutanlığı, Hacılar Belediyesi ve Seher Vuslat Aytemiz Ortaokulu öğrencileriyle birlikte çevre temizliği etkinliği düzenledik. Bu etkinlikle öğrencilerimizde ve vatandaşlarımızda çevre bilincini oluşturmayı ve doğal güzelliklerimizi korumaya yönelik farkındalık yaratmayı amaçladık. Katılımcılara göstermiş oldukları duyarlılık için teşekkür ederiz." dedi.



  • Çarşamba 37.9 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.6 ° / 22.1 ° Güneşli
  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli