Anahtar Kelimeler: Çiçek ziyaret

Çiçek ziyaret etti

Çiçek ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkanı Cemil Çiçek, geçtiğimiz haftalarda açılan Çarşı Gross AVM’yi ziyaret etti. Alışveriş merkezini gezen Çiçek, bu merkezin Kırıkkale için önemli bir değer olduğunu dile getirdi.

KIRIKKALE’YE GELDİ

Kırıkkale’de alışveriş sektörünün önemli kuruluşları arasında yer alan Çarşı Gross, Yahşihan ilçesine bağlı Seyrantepe bölgesinde şubesinin açılışını gerçekleştirmişti. Açıldığı günden itibaren yaptığı kampanyalar ve kalitesiyle dikkatleri üzerine çeken Çarşı Gross, misafirlerini de ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkanı Cemil Çiçek, geçtiğimiz haftalarda açılan Çarşı Gross AVM’yi ziyaret etti. Alışveriş merkezini gezen Çiçek, bu merkezin Kırıkkale için önemli bir değer olduğunu ifade etti.

 

BİLGİ VERDİLER

Cemil Çiçek, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların bu tarz alışveriş merkezlerinde yoğunluk oluşturduğunu vurguladı. Çarşı Gross AVM Firma Yetkilisi Erol Güngör, ürünleri ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 2011-2015 yılları arasında TBMM Başkanlığı görevini sürdüren Çiçek, “Kırıkkale her yönüyle gelişmeye ve önemli yatırımları almış bir şehrimiz. İç Anadolu Bölgesi’nin merkezinde ve 43 ilin geçiş güzergahında bulunan şehrimize yeniliklerle dolu böyle bir alışveriş merkezinin açılması büyük önem taşıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Ziyaretin ardından Cemil Çiçek ve Çarşı Gross AVM yönetimi günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.



  • Çarşamba 37.9 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.6 ° / 22.1 ° Güneşli
  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli