Demek ki bi ağırlıkları varmış!

Demek ki bi ağırlıkları varmış!

Demek ki bi ağırlıkları varmış!

 

Daha ağır bastılar!

Kırıkkale'de aylardır süren aday adaylığı çalışmasında Oğuz Kaan Köksal ve Ramazan Can isminden pek bahseden olmadı. İkisinin de listeye girmesinin zor olduğu ileri sürülüyordu ancak bunun tam tersi oldu.

Bu bir Saray listesi

AK Parti listesi açıklandı ve herkes deyim yerindeyse şok oldu. Liste sürpriz olarak yorumlandı kimilerince. Kimileri ise Bu bir Saray listesi” diyerek sürpriz olmadığını öne sürdü. Listede Beşir Atalay'ın etkisinin olacağı konuşuluyordu. Ancak öyle olmadı. Atalay'ın hiç istemediği Ramazan Can listenin ikinci sırasında yer aldı. Oğuz Kaan Köksal ise listenin ilk sırasına yine oturdu.

Atalay etkili olamadı

Köksal ve Can'ın özgül ağırlığı Kırıkkale'de Atalay'ın ağırlığını geçmiş oldu. Kırıkkale listeye bakarak Artık Atalay ağırlığı kalmamış görünüyor” yorumunu yapıyor. Atalay'ın Veli Korkmaz, Abdullah Öztürk ve Erhan Erdal için ağırlığını koymaya çalıştığı ancak sadece Abdullah Öztürk'ün üçüncü sırada yer almasını sağlayabildiği de iddia ediliyor. Şu bir gerçek ki, Köksal ve Can daha ağır basmış gibi görünüyor.