Anahtar Kelimeler: Doğruysa büyük skandal!

Doğruysa büyük skandal!

Doğruysa büyük skandal!

Böyle rezalet olamaz!

İnşallah öyle olmamıştır!

Büyük bir skandal!

Roketsan’da neler oluyor!

 

Kırıkkale’de inşaatı devam eden Roketsan için önemli bir iddia gündemde. İddiaya göre inşaat işini üstlenen Kolin İnşaat firması, inşaatta tatlı su yerine tuzlu su kullanıyor.


BÜYÜK BİR SKANDAL
Bu iddia bir süredir şehirde gündemde. Ancak iddialara kimin ne cevap vereceği merak konusu. İddialar o kadar yüksek ki, kimse şu ana kadar bir açıklamada bulunmuş değil., iddialara göre inşaatı yüklenen Kolin İnşaat firması, inşaatta gerekli olan suyu temin etmek için tatlı su yerine tuzlu su kullanıyor. Halifeli bölgesinde tatlı su bulunmasına rağmen firmanın daha kolay ulaşılabilir olduğu için bölgedeki tuzlu suyu kullandığı konuşuluyor.

BİNA ÖMRÜNÜ KISALTIR
Bunun inşaata ne büyük zarar vereceği bilindiği halde ısrarla buna devam edildiği kaydediliyor. Tuzlu suyun inşaatta çimento ve donmuş betona kısa sürede zarar vereceği, demir aksamı ise daha kısa ömürlü yapacağı vurgulanıyor. Bu konuda uyarılar yapıldığı da ileri sürülüyor. Ancak uyarıları kimsenin dikkate almadan inşaatta tuzlu su kullanımına devam edildiğinin altı çiziliyor. Şimdi konuyla ilgili hem bir açıklama bekleniyor ve hem de inşaatı tuzlu su ile yapılan bölümlerin ne olacağı merak ediliyor. 
 



  • Pazartesi 31.1 ° / 20.3 ° Güneşli
  • Salı 28.8 ° / 18.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 30.2 ° / 19.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı