Anahtar Kelimeler: Düzenleme yapıldı

Düzenleme yapıldı

Düzenleme yapıldı

Vatandaş odaklı hizmetlerini sürdüren Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, Millet Bahçesi'nin çevre düzenlemesi noktasında soruna çözüm buldu.

ÇALIŞMA YAPILIYOR

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde vatandaş odaklı hizmetlerini sürdüren Belediye Başkanı Ekmel Cönger, Millet Bahçesi'nin çevre düzenlemesi noktasında soruna çözüm buldu. Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, ilçenin her alanında sorunların çözümü için gereken çalışmayı sergiliyor. Bu kapsamda, Keskin Millet Bahçesi'nin çevre düzenlemesi tamamlanarak hemşehrilere hizmet edebilir hale getirildi.

 

VATANDAŞA HİZMET

Başkan Cönger, yaptığı açıklamada: "Millet Bahçemizin çevre düzenlemesini tamamlayarak hemşehrilerimize hizmet edebilir hale getirdik. Bu sayede hemşehrilerimiz, Millet Bahçemizde daha keyifli vakit geçirebilecekler. Ayrıca, Millet Bahçemizin çevre düzenlemesiyle birlikte bölgemize de estetik bir katkı sağlamış olduk. Hemşehrilerimizden gelen talepleri her zaman göz önünde bulunduruyoruz ve bu talepleri karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz.

 

BİLGİ VERİLDİ

Millet Bahçemizin çevre düzenlemesiyle ilgili gelen talepleri de değerlendirerek gerekli düzenlemeleri yaptık. Hemşehrilerimizden aldığımız güzel tepkiler bizi mutlu ediyor. Keskin'i daha güzel bir ilçe haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz." dedi. Keskinli vatandaşlar da Millet Bahçesi'nin çevre düzenlemesinden memnun. Vatandaşlar, Millet Bahçesi'nin çevresinin düzenlenmesiyle birlikte daha güzel bir görünüme kavuştuğunu ve burada daha keyifli vakit geçirebileceklerini ifade ettiler.



  • Çarşamba 37.9 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.6 ° / 22.1 ° Güneşli
  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli