Anahtar Kelimeler: Eğitim ziyaret

Eğitim için ziyaret

Eğitim için ziyaret

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i makamında ziyaret ederek, Kırıkkale’nin eğitim vizyonu ve şehre kazandırılacak projeler hakkında önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

BAKAN’A ZİYARET

Kırıkkale’nin eğitim altyapısını güçlendirmek ve öğrencilerin daha donanımlı ortamlarda eğitim almalarını sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Ankara’ya bir ziyaret gerçekleştiren AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile bir araya geldi. Ziyaretin ana gündem maddesini Kırıkkale’de yapımı süren eğitim yatırımları ve okulların ihtiyaçları oluşturdu. Görüşme sonrasında açıklamalarda bulunan Milletvekili Kaplan, Kırıkkale’nin eğitim kalitesini artıracak adımların değerlendirildiğini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’i ziyaret ederek, Kırıkkale’de yürütülen eğitim yatırımlarının son durumunu, okullarımızın ihtiyaçlarını ve gençlerimize yönelik hayata geçirmeyi planladığımız çalışmaları detaylıca masaya yatırdık."

 

KAPLAN BİLGİ VERDİ

Eğitim yatırımlarının yanı sıra, Ramazan ayı boyunca Kırıkkale’de çocuklara ve gençlere yönelik düzenlenen kültürel faaliyetlere de değinen Kaplan, bu tür etkinliklerin nesillerin kültürel gelişimindeki önemine vurgu yaptı. Bakan Tekin’e, gençlerin Ramazan ayının manevi atmosferini doyasıya yaşamasını sağlayan projeler için ayrıca teşekkür eden Kaplan, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin bu mübarek ayın manevi atmosferini daha yakından hissetmesine katkı sağlayan tüm çalışmaları dolayısıyla Sayın Bakanımıza teşekkür ediyor, bu süreçte emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyorum," dedi.

 



  • Cuma 12.3 ° / 1 ° Güneşli
  • Cumartesi 12.8 ° / 1.2 ° false
  • Pazar 11.4 ° / 3.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı