Etiler Kavşağı çöktü!

Etiler Kavşağı çöktü!

İşte senin eserin!

Senin işin böyleydi işte!

 

Kırıkkale’nin Etiler Köprülü Kavşağı’ndaki yan girişlerde yaşanan çökme nedeniyle kavşakta ciddi bir sorun oluştu. Başkan Önal, çökme nedeniyle sorun oluşan kavşağı inceledi.

 

ÇÖKME MEYDANA GELDİ

Kırıkkale’nin önemli ulaşım noktalarından biri olan Etiler Köprülü Kavşağı, geçtiğimiz günlerde yan girişlerinde yaşanan çökme nedeniyle ciddi bir sorunla karşı karşıya kaldı. Bu gelişmenin ardından Kırıkkale Belediyesi, kavşağın iyileştirilmesi için hızlı bir şekilde harekete geçti. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, sorunlu bölgede incelemelerde bulunarak durumu yerinde değerlendirdi. Başkan Önal, çalışmalarda görevli personele başarılar dileyerek, projeye destek verdi ve sürecin hızla tamamlanması için gereken önlemleri aldıklarını belirtti.

 

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Kavşağın yan girişlerindeki çökme nedeniyle yolun kullanılabilirliği ciddi şekilde etkilenmişti. Belediye ekipleri, sorunlu kısmı sökerek yeniden asfaltlama işlemlerine başladı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından kavşağın hem güvenli hem de konforlu bir şekilde kullanılabilir hale gelmesi hedefleniyor.

 

SAYGILI YORUMLARI

Bu arada olayı gören bir çok kişi sosyal medyadan eski başkan Mehmet Saygılı ile ilgili yorumlarda bulundu. Saygılı tarafından yaptırılan ve asfaltı kısa sürede bozulan kavşakta yaşanan çökme nedeniyle bir çok kişi Saygılı’ya atıfta bulunarak, “İşte eserin sayın Saygılı… Senin yaptığın iş ancak bu kadar olur… Eserini görüyor musun?” gibi yorumlarda bulundu.