Anahtar Kelimeler: Festivale büyük

Festivale büyük ilgi

Festivale büyük ilgi

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, KALEFEST2024 etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Kırıkkale Sokak Lezzetleri ve El Sanatları Sokağı" bölümünü ziyaret ederek yöresel ürünlerin tanıtımına katkıda bulundu.

KIRIKKALE RENKLENDİ

Fuar alanını gezen Vali Makas, stantlarda yer alan üreticilerle sohbet ederek ürünler hakkında bilgi aldı. Vatandaşlarla da keyifli sohbetler eden Vali Makas, Kırıkkale'nin lezzetlerini ve el sanatlarını keşfetmenin mutluluğunu yaşadı. Ziyaret sırasında Vali Makas yaptığı açıklamada şunları söyledi: "KALEFEST2024 kapsamında düzenlediğimiz 'Kırıkkale Sokak Lezzetleri ve El Sanatları Sokağı' bölümümüzde, ilimizin zengin mutfağını ve el sanatlarını tüm vatandaşlarımızla buluşturmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

 

VALİ BİLGİ VERDİ

Vali Makas, “Bu stantlarda yer alan ürünlerimiz, Kırıkkale'nin kültürel değerlerini ve yöresel özelliklerini yansıtmaktadır. Fuarımızı ziyaret eden vatandaşlarımız, bu ürünler aracılığıyla Kırıkkale'nin ruhunu hissedebilirler. Stant açarak ürünlerini tanıtan tüm üreticilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bu tür etkinliklerle Kırıkkale'nin tanıtımına ve yöresel ürünlerimizin pazarlanmasına katkıda bulunmaktayız. KALEFEST2024'e gösterilen ilgi ve alaka bizleri mutlu ediyor. Vatandaşlarımızı bu güzel festivale katılmaya ve Kırıkkale'nin lezzetlerini ve el sanatlarını keşfetmeye davet ediyorum” diye konuştu.



  • Pazartesi 35 ° / 23.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli