Anahtar Kelimeler: Gasilhane yapılacak

Gasilhane yapılacak

Gasilhane yapılacak

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, şehirdeki cenaze işlemlerini daha düzenli bir şekilde yürütmek amacıyla Yeni Mahalle Mezarlığı'nda yeni bir gasilhanenin inşaatına başlanacağını açıkladı.

ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, şehirdeki cenaze işlemlerinin daha düzenli ve rahat yapılabilmesi amacıyla yeni bir gasilhane inşaatına başlanacağını duyurdu. Başkan Önal, "Vatandaşlarımızın cenaze işlemlerini eksiksiz ve rahat bir şekilde yapabilmeleri için Belediyemizce projelendirilen yeni Gasilhanemizi çok yakında hayata geçiriyoruz," şeklinde bilgi verdi. Yeni gasilhanede 8 adet morg, kadın ve erkek gassal odaları, bekleme salonu, mescit, sosyal alan ve idari bina bulunacak. Proje, Yeni Mahalle Mezarlığı'nın bulunduğu alanda gerçekleştirilecek ve toplamda 350 metrekare kapalı alan sunacak.


BAŞKAN BİLGİ VERDİ
Başkan Önal, bu tesisin cenaze hizmetlerini daha modern ve rahat bir şekilde sunmayı amaçladığını belirterek, "Yeni gasilhanemiz, hem cenaze yakınları hem de çalışanlar için konforlu bir ortam sağlayacak. Vatandaşlarımızın zor günlerinde yanlarında olmayı ve işlemlerini en iyi şekilde yürütmeyi hedefliyoruz" dedi.
 



  • Cuma 27.2 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu