Anahtar Kelimeler: görevi devraldı

Genç görevi devraldı

Genç görevi devraldı

AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Av. Muhammed Genç, düzenlenen törenle görevini Turgay Sarıaydın’dan devraldı.


DEVİR TESLİM YAPILDI
Kırıkkale AK Parti İl Binası’nda gerçekleştirilen devir teslim töreninde, AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve partililer hazır bulundu. İl Başkanı Pehlivanlı, törende yaptığı konuşmada, "Bu bir bayrak yarışı. Turgay başkanımız, üç yıldır bu görevi büyük bir özveriyle yürütüyordu ve kendisiyle çalışmaktan son derece memnundum. Önümüzdeki dönemde yapılacak kongremizde, yönetim kurulumuzda kendisinin yer almasını arzu ediyorum. Yeni başkanımız Muhammed Genç ise genç ve dinamik bir isim. Bir yıldır teşkilatımıza katkı sağlıyor ve başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Hem partimize hem de ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

TEŞEKKÜR EDİLDİ
Konuşmaların ardından, eski Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın, görevini Muhammed Genç’e devretti. Devir teslim sırasında Sarıaydın, yeni başkan Genç’e başarılar dileyerek, “Bu görevi devralan genç kardeşimize başarılar diliyorum. Partimizin bayrağını daha da yukarılara taşıyacağına inanıyorum,” ifadelerini kullandı. Yeni Merkez İlçe Başkanı Muhammed Genç ise yaptığı açıklamada, “Bu onurlu görevi devralmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Turgay başkanımızın bıraktığı yerden, büyük bir sorumluluk ve gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz. AK Parti teşkilatı olarak Kırıkkale’de halkımızla daha da yakın temas halinde olacak, hizmetlerimizi en iyi şekilde sürdürmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
 



  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 25.3 ° / 17.8 ° Güneşli