İki araç çarpıştı

İki araç çarpıştı

Kırıkkale’de sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir servis minibüsü ile otomobil çarpıştı ve 11 kişi yaralandı.

KAZA YAŞANDI
Kırıkkale’de sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir servis minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 11 kişi yaralandı. Kaza, Kırıkkale-Kayseri kara yolu üzerindeki Bağdat Köprüsü’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Y.D. idaresindeki 71 S 0376 plakalı Ford marka servis minibüsü, önünde seyreden H.B. tarafından kullanılan 34 KUF 506 plakalı Opel marka otomobile çarptı. Çarpışma sonucunda, otomobilde bulunan B.B., B.A., B.A.C., G.B. ve minibüste bulunan M.B., İ.A., V.C.G., C.Ç., Y.U., A.Ç., M.Z.B. yaralandı.

YARALANDILAR
112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine, olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kaza nedeniyle Kırıkkale-Kayseri kara yolunda trafik akışı, polis ekipleri tarafından tek şerit üzerinden kontrollü olarak sağlandı. Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından araçlar yoldan kaldırıldı ve kara yolu çift yönlü olarak yeniden trafiğe açıldı.