Anahtar Kelimeler: yeşile bürünüyor

İlçe yeşile bürünüyor

İlçe yeşile bürünüyor

Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemek ve çözüm üretmek için ekipleriyle birlikte sahada çalışmalarını sürdürüyor.

ÇALIŞMA YAPILIYOR

Çalışmalar kapsamında İlçe Meydanı Peyzaj Çalışmaları: İlçe meydanı peyzaj çalışmaları park ve bahçelerden sorumlu ekipler tarafından aralıksız devam ediyor. Park ve bahçeler ekibinin çalışmaları kapsamında çam ve çiçek ekimi de gerçekleştiriliyor. Başkan Çetiner, yaptığı açıklamada, "İlçemizi güzelleştirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederim." dedi.

 

BAŞKAN BİLGİ VERDİ

Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner'in girişimleri sonucu ilçe genelinde asfalt serim çalışmaları hız kazandı. Belediye ekipleri, sıcak havalara rağmen çalışmalarını aksatmadan sürdürerek ilçe sakinlerine en iyi hizmeti sunmaya çalışıyor. Sulakyurt Belediyesi, ilçeyi modern ve yaşanabilir bir hale getirmek için birçok projeyi hayata geçirmeyi hedefliyor. Bu projeler arasında; park ve bahçelerin düzenlenmesi, yolların onarımı, yeni tesislerin yapılması ve sosyal hizmetlerin geliştirilmesi yer alıyor.



  • Çarşamba 37.9 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.6 ° / 22.1 ° Güneşli
  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli