Anahtar Kelimeler: Öztürk dosyası!

İşte Öztürk dosyası!

İşte Öztürk dosyası!

Bayramda Londra’ya gitmiş!

Siz bayramda ne yaptınız?

 

Herkesle arası bozuk!

 

Ulusoy’u harcadılar!

 

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, kaybederek kazandığı genel seçimlerin ardından yerel seçimlerde de kaybetti. Haberkale olarak Halil Öztürk dosyasını açıyoruz.

 

 

KAYBEDEN BİR İSİM

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, kaybederek kazandığı genel seçimlerin ardından yerel seçimlerde de kaybetti. Haberkale olarak Halil Öztürk dosyasını açıyoruz. Öztürk, genel seçimlerde MHP tarihine büyük oy kaybettirerek seçimi ancak kazanabilmişti. Teşkilatın kimyasını tamamen bozan, eski tüfeklere “dinozor” dediği öne sürülen, girdiği seçimlerde ya oy kaybı başarısızlığı yaşayan ya da kaybeden Öztürk, teşkilatla da arasını açtı. 

 

LONDARA’DAN SELAM GÖNDERMİŞ

Şu anda hem il başkanlığı hem de merkez ilçe ve ilçe teşkilatları ile arası bozuk olan Öztürk, memleketi ve seçim bölgesi olan Sulakyurt’ta bile seçimi kaybetti. Sulakyurt’ta seçimi AKP adayı kazandı. Aslında iki seçimi de yani genel ve yerel seçimi de kaybeden Öztürk’ün Ramazan Bayramı’nda ise İngiltere’nin başkenti Londra’ya tatile gittiği ortaya çıktı. Bir hesapta paylaşılan görüntü ile Öztürk’ün Londra’da olduğu öğrenildi. Sulakyurt eski belediye başkanı İsmail Bildik’te Öztürk’ün Londra’dan Sulakyurt ve Kırıkkaleli hemşehrilerine selam gönderdiğini sosyal medya hesabından paylaştı. Millet açlık ve yoklukla terbiye olurken, Öztürk’ün yurt dışında Londra’da tatil yapması tepki çekti. 

 

ULUSOY’U HARCADI

Teşkilatla arası son derece bozuk olan Öztürk, artık tek geziyor. Yerel seçimlerde Harun Ulusoy gibi belediye içinde yetişmiş önemli bir ismi üstelik Mehmet Saygılı’nın tüm olumsuzluklarına rağmen seçim kaybettirerek adeta harcadı. Bir çok kişi bu duruma da tepki gösterdi. Hem kendisi ve hem de partisine kaybettiren Öztürk’ü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de defterden silmiş görünüyor. MHP Disiplin Kurulu Başkanı olan Öztürk artık bu görevde değil. Bahçeli Öztürk’ü görevden aldı. Üstelik de çok manidar araç alımı sebepleri ile olduğu ileri sürülüyor. 

 

UMURUNDA BİLE DEĞİL GİBİ!

Öztürk’ün siyasal olarak kaybederken, maddi olarak kazandığı konuşuluyor. Genel merkezin araç yenileme işi üzerinden elde edilen kazanç nedeniyle Öztürk’ün kaleminin bizzat Bahçeli tarafından kırıldığı iddiaları var. Bütün bunlara rağmen Londra’da tatil yapan Öztürk’ün başta Kırıkkale ve teşkilatı olmak üzere hiçbir şey umurunda değilmiş gibi görünüyor. Bu durum da ayrıca tepki çekiyor. 

 

 



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı