Anahtar Kelimeler: Kampüs ofisi açıldı

Kampüs ofisi açıldı

Kampüs ofisi açıldı

Kırıkkale Üniversitesi merkezi derslikler binasında İŞKUR kampüs hizmetlerinin sunulmasına ilişkin iş birliği protokolü kapsamında İŞKUR kampüs ofisi açıldı.

KAMPÜSE OFİS AÇILDI

Üniversite öğrencilerine yönelik istihdam olanaklarının sağlanması ve uygulama sahalarının oluşturulması için İŞKUR Kampüs Ofisi açılış töreni gerçekleştirildi. Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan, Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ferhat Metin, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Adnan Aktepe, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yard. Dr. Öğr. Üyesi Baybarshan Ali Kazancı, İŞKUR yetkilileri ve öğrenciler katıldı. İŞKUR Kampüs Ofisi’nin açılışında konuşma gerçekleştiren Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Başalan, “İŞKUR Kampüs Ofisi’nin öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. İşin uygulama boyutunda gerçek tecrübesi olan bir yapıdan öğrencilerimizin hizmet alacak olması bizim için çok sevindirici.

 

 

BİLGİLENDİRME YAPILACAK

Burada açılışını gerçekleştirdiğimiz ofis sayesinde şehrimizdeki iş ilanlarını öğrencilerimize daha kolay ulaştırılacağını umuyorum. İŞKUR Kampüs Ofisi’miz Üniversitemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı. İş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ferhat Metin, “İŞKUR Kampüs Ofisi’miz hayırlı olsun. Üniversite bünyesinde kurulan İŞKUR Kampüs Ofisi’nde İŞKUR’da görevli iş ve meslek danışmanları aracılığıyla öğrencilere işgücü piyasası, kurum faaliyetleri, iş arama becerileri, işverenle mülakat/görüşme teknikleri, özgeçmiş hazırlama gibi konularda öğrencilerimize bilgilendirme faaliyetlerinde bulunacak” dedi. Kurdele kesilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle program sona erdi.



  • Çarşamba 37.9 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.6 ° / 22.1 ° Güneşli
  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli