Anahtar Kelimeler: Kaplan ziyaret

Kaplan ziyaret etti

Kaplan ziyaret etti

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, festival alanını gezdi standları dolaştı ve izlenimlerini sosyal medya hesabından paylaştı.

FESTİVAL ZİYARETİ

Kaplan ziyareti ile ilgili olarak, “Kırıkkale’mizin kültürel zenginliklerini ve yöresel lezzetlerini tanıtan muhteşem festivalimizin ikinci gününde hemşehrilerimizle biraraya geldik. Bu muhteşem organizasyonun her aşamasında emeği geçen Valimiz Mehmet Makas'a, destek veren tüm sponsor firmalara ve gönüllülere teşekkür ediyorum. Kalefest 2024’ün başarısı, Kırıkkale'nin birlik ve beraberlik ruhunu en güzel şekilde yansıtmıştır.  Emeği geçen herkesi  kutluyor ve festivalin daha nice başarılı yıllara ulaşmasını diliyorum” dedi.

 

KONSERİ İZLEDİ

Kaplan ayrıca akşam gerçekleşen konseri de izledi ve “Festivalimize her akşam farklı sanatçılarımızın sahne aldığı konserler ile devam ediyoruz. Hemsehrilerimizin teveccühü, birlik ve beraberliği bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Bu tür organizasyonların devamlılığı, şehrimizin kültürel mirasını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak açısından büyük önem taşıyor” dedi. 



  • Pazartesi 35 ° / 23.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli