Anahtar Kelimeler: Kaymakam pazarı gezdi

Kaymakam pazarı gezdi

Kaymakam pazarı gezdi

Kırıkkale'nin Delice ilçesinde görev yapan Kaymakam Mehmet Melih Dalan, Pazartesi günleri kurulan halk pazarını ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.

 

PAZAR ZİYARETİ

Kırıkkale'nin Delice ilçesinde görev yapan Kaymakam Mehmet Melih Dalan, ilçede Pazartesi günleri kurulan halk pazarını ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Pazar gezisi sırasında tezgahları tek tek dolaşan Kaymakam Dalan, esnafa bol kazançlar dileyerek, onların taleplerini ve önerilerini dinledi. Ziyaretinde esnafla sohbet eden Kaymakam Dalan, pazarın genel durumu ve esnafın karşılaştığı sorunlar hakkında bilgi aldı. 

 

HERKESİ DİNLEDİ

Esnafın ticari faaliyetlerini desteklemenin önemine değinen Dalan, ilçedeki ekonomik hayatın canlanması ve halkın ihtiyaçlarının en iyi şekilde karşılanması için sürekli olarak yanlarında olacaklarını vurguladı. Delice Kaymakamlığı, bu tür ziyaretlerin ilçe halkı ile devlet arasındaki bağları güçlendirdiğini ve esnafın sorunlarının yerinde tespit edilerek çözüme kavuşturulmasının amaçlandığını belirtti. Kaymakam Dalan’ın, Delice halkının refahı için yürüttüğü çalışmaların süreceği ifade edildi.



  • Pazartesi 31.1 ° / 20.3 ° Güneşli
  • Salı 28.8 ° / 18.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 30.2 ° / 19.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı