Keskin OSB için toplantı

Keskin OSB için toplantı

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Keskin ilçesinde yaptığı ziyarette, Keskin Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan Kartalcılar Makine Sanayi Fabrikası'nı ziyaret etti.


TOPLANTI YAPTILAR
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Keskin ilçesinde yaptığı ziyarette, Keskin Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan Kartalcılar Makine Sanayi Fabrikası'nı ziyaret etti. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Keskin ilçesinde gerçekleştirilen ziyaretinde, il ve ilçe yöneticileriyle birlikte Keskin Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Kartalcılar Makine Sanayi Fabrikası’nı ziyaret etti. Kaplan, üretim süreçlerinde benimsedikleri yenilikçi yaklaşımlar, yüksek kaliteli iş gücü ve sağladıkları istihdam açısından fabrikayı takdir etti.

KAPLAN ZİYARET ETTİ
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Kaplan, "Keskin Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Kartalcılar Makine Sanayi Fabrikası'nın üretim süreçlerindeki yenilikçi yaklaşımlarını, kaliteli iş gücünü ve oluşturdukları istihdamı büyük bir memnuniyetle gözlemledik. Şehrimizi daha ileriye taşımak adına gösterdikleri çabayı takdir ediyorum" dedi.

DESTEK OLUNACAK
Kaplan, sanayinin güçlendirilmesi adına çeşitli desteklerin devam edeceğini belirterek, "Sanayimizin gücüne güç katmak için teşvikler, düşük faizli krediler ve Ar-Ge ile inovasyon çalışmalarına verdiğimiz destekler ile sanayicimizin yanında olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Ziyaretin ardından, Keskin Organize Sanayi Bölgesi'nde sanayicilerle ve iş gücüyle yapılan toplantılarda, bölgenin ekonomik kalkınma stratejileri ve geleceğe yönelik projeler üzerine detaylı değerlendirmelerde bulunuldu.