Anahtar Kelimeler: Koruyucu yürüyüşü

Koruyucu aile yürüyüşü

Koruyucu aile yürüyüşü

Kırıkkale'de "Koruyucu Aile Günü" kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen yürüyüş, büyük bir katılımla gerçekleşti.

YÜRÜYÜŞ YAPTILAR

Kırıkkale'de "Koruyucu Aile Günü" kapsamında düzenlenen farkındalık yürüyüşü, büyük bir katılımla gerçekleşti. Yürüyüşe katılan vatandaşlar ellerinde pankartlarla koruyucu ailenin önemine dikkat çekti. Vali Mehmet Makas'ın eşi Elif Makas'ın yanı sıra birçok kamu görevlisi de yürüyüşe katılarak farkındalık etkinliğine destek verdi. Cumhuriyet Meydanı'nda bando eşliğinde başlayan yürüyüş, Zafer Caddesi üzerinden devam ederek belediye hizmet binası önünde son buldu.

 

FARKINDALIK İÇİN

Koruyucu aile bireyi Dilek Sezgin, etkinlikle ilgili düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: "Katılım güzel, duyarlı olmalarını istiyorum insanların. Her çocuğun bir yuvaya ihtiyacı olduğu için. Ben de bir koruyucu aile olarak şunu dile getirmek istiyorum: Lütfen bu keyiften kendinizi geri koymayın, muhteşem bir şey." Etkinliğe katılan bir diğer koruyucu aile bireyi Nermin Kızgın ise, "Yetim bir kızım var, annesi babası yok. Devletten de cüzi bir yardım alıyorum. Ömrüm devam ettiği süreçte onun hep Nermin annesi olarak kalacağım" ifadelerini kullandı.

 

 



  • Çarşamba 37.9 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.6 ° / 22.1 ° Güneşli
  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli