Anahtar Kelimeler: Kurban pazarı ilaçlandı

Kurban pazarı ilaçlandı

Kurban pazarı ilaçlandı

İLAÇLAMA YAPILIYOR

 

Kırıkkale Belediyesi ekipleri, Kurban Bayramı'na hazırlık çalışmaları kapsamında Kurban Pazarı'nda yoğun bir mesaiye başladı. Belediye Başkanı Ahmet Önal'ın da katıldığı çalışmalarda, sinek ve haşere üremesine karşı ilaçlama çalışmaları gerçekleştirildi.

 

 

İLAÇLAMA YAPILIYOR

Belediyeden yapılan açıklamada, Kurban Bayramı'nın temiz ve sağlıklı bir şekilde geçirilmesi için gerekli tüm önlemlerin alındığı belirtildi. Açıklamada ayrıca, Kurban Pazarı'nda bulunan esnafların da hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarıda bulunuldu. Başkan Önal: "Kurban Bayramı'nın temiz ve sağlıklı bir şekilde geçirilmesi için gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Kurban Pazarı'nda sinek ve haşere üremesine karşı ilaçlama çalışmaları gerçekleştirdik. Esnaflarımızdan da hijyen kurallarına uymalarını rica ediyoruz."

 

BİLGİ VERİLDİ

Önal, “Kurban Bayramı'nın temiz ve sağlıklı bir şekilde geçirilmesi bizim için çok önemli." Esnaflarımızdan da hijyen kurallarına uymalarını rica ediyoruz. Vatandaşlarımızın da Kurban Pazarı'nda alışveriş yaparken hijyen kurallarına dikkat etmelerini rica ediyoruz” ifadesinde bulundu. Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Kırıkkale Belediyesi'nin bu çalışmaları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.



  • Çarşamba 37.9 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.6 ° / 22.1 ° Güneşli
  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli