Anahtar Kelimeler: Kurumlara baskın!

Kurumlara ani baskın!

Kurumlara ani baskın!

Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Çiğdem Açıkyıldız Kazel, müdürlüğe bağlı kuruluşlara beklenmedik ziyaret gerçekleştirerek, kurumların genel durumları hakkında denetim yaptı.

ANİ BASKIN YAPILDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı kuruluşlara hizmetin kalitesinin artırılması amacıyla kuruluşlar mercek altına alındı. Bu kapsamda Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, bakanlığa bağlı kurumlara habersiz denetimler gerçekleştiriyor. Kadın, çocuk, engelli ve yaşlılara yönelik hizmet veren kuruluşlara yapılan denetimlerle eksiklikler daha hızlı tespit edilerek, hizmet kalitesi yakından takip ediliyor. Hassas gruplara verilen hizmetin kalitesinin artırılması amacıyla yapılan denetimlere İl Müdürü Çiğdem Açıkyıldız Kazel de katıldı. Denetimlerde, kurumların fiziksel koşulları, hijyen standartları, personel yeterliliği ve hizmet kalitesi gibi birçok detay mercek altına alındı. Yapılan denetimler sayesinde eksiklikler daha hızlı tespit edilerek gerekli önlemler alınması hedefleniyor.

 

DENETİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Çiğdem Açıkyıldız Kazel, İl Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, bağlı çocuk kuruluşları, kadın kuruluşları ve Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ne yapılan beklenmedik ziyaret yaptı. Ziyarette, kuruluşların genel durumları, yapılan çalışmalar yerinde inceledi. Vatandaşlara daha kaliteli hizmet verilmesi niteliklerinin artırılması noktasında uyarılarda bulunan Müdür Kazel ve beraberindekiler, daha iyi hizmet verebilmek için kuruluşların sürekli olarak geliştirilmesi ve standartlarının yükseltilmesi gerektiğine dikkat çekti.



  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 25.3 ° / 17.8 ° Güneşli