Tarih: 15.04.2016 22:33

?Lanet olsun diyorum?

Facebook Twitter Linked-in

O müdüre açıklama!

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Silah Fabrikası Müdürü Mustafa Tanrıverdi´nin tutuklanmasına ilişkin, "Maalesef, fabrika müdürünün basından gördüğümüz ve avukat arkadaşlarımızdan öğrendiğimiz kadarıyla yapmış olduğu şeyler affedilecek gibi değil. Allah ıslah etsin.

CAN´DAN AÇIKLAMA

AK Parti  Kırıkkale  Milletvekili  Ramazan Can, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Silah Fabrikası Müdürü  Mustafa Tanrıverdi´nin tutuklanmasına ilişkin, "Maalesef, fabrika müdürünün basından gördüğümüz ve avukat arkadaşlarımızdan öğrendiğimiz kadarıyla yapmış olduğu şeyler affedilecek gibi değil. Allah ıslah etsin." dedi. AK Parti  Kırıkkale milletvekilleri  Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir,  AK Parti İl Başkanlığında vatandaşlarla bir araya geldi. Can, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, TBMM´nin yoğun bir çalışma mesaisinden geçtiğini ve bu nedenle yaklaşık 3 haftadır halk günü yapılamadığını söyledi.

SONUNA KADAR GİDİLMELİ

MKEK Silah Fabrikasında istemedikleri bir hadisenin yaşandığını anımsatan Can, şöyle konuştu:  "MPT 76 Milli  Piyade Tüfeği, sadece  Kırıkkale´nin değil, ülkemizin savunma sanayi sektöründeki en önemli işlerinden, projelerinden birisi. Maalesef, fabrika müdürünün basından gördüğümüz ve avukat arkadaşlarımızdan öğrendiğimiz kadarıyla yapmış olduğu şeyler affedilecek gibi değil. Allah ıslah etsin. Bu noktada yargı üzerine düşeni yapacaktır ve gerekli cezayla da karşı karşıya kalacaktır. Bunun sonuna kadarda gidilmesi gerekir.

LANET OLSUN!

MKEK´de bu noktada davaya müdahil olacaktır ve takip edecektir diye düşünüyorum. Lanet olsun diyorum. Milli  Piyade Tüfeği ve son zamanlardaki savunma sektöründe  Türkiye´nin dışa bağımlılığından içeride yüzde 55´lere varan üretimlere geçmesi devletin ve hükümetin bu gibi projelere ne kadar önem ve destek verdiğini ortaya koyuyor. Bundan sonra daha da dikkatli ve hassas davranılması gerektiğini bu olay ortaya koymuştur." Öztürk de bir Kırıkkaleli olarak yaşanan bu olaydan dolayı müteessir olduklarını ifade ederek, "İnsanın olduğu yerde maalesef bunlar olabiliyor." diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —