Masal Anaokulu muhteşem mezuniyet töreni düzenledi.

Masal Anaokulu muhteşem mezuniyet töreni düzenledi.

Programa saygı duruşu/istiklal marşı ile başlandı.

Günün anlamlı konuşmasını 

Özel Masal Anaokulu kurucusu Sebahat Torunoğlu yaptı.

Sayın valim, Sayın Aile ve Sosyal politikalar müdürüm, sayın basım-mensupları 

Saygıdeğer veliler, değerli misafirler, sevgili öğrencilereğitim ve öğretim yılını tamamlamış olduğumuz anaokulumuzun yılsonu gösterisinde bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bu özel günümüzde hepinizi en içten duygularımla saygıyla selamlıyor, küçükleri sevgiyle kucaklıyorum.

Saygıdeğer anne ve babalar,dünyanın en güzel ve en değerli varlıkları olan evlatlarımızı sizler sevgiyle donatmayı hedeflerken, bizler de onlara bu sevgiyi tamamlayacak ve hayata hazırlayacak eğitimin temelini vermek için gayret gösterdik. Aldığımız emanetleri sevgi ve bilgiyle donatılmış olarak sizlere teslim ediyorum…

Değerli öğrenciler,

Bugün sizlerin büyük günü! Bu gösteriyle birlikte bir yıl boyunca öğrendiklerinizi sergileme fırsatı buluyorsunuz. Bu gösteri, sadece yeteneklerinizi sergilemekle kalmayacak, aynı zamanda birlikte çalışma, dayanışma ve paylaşma duygularınızı da pekiştirecektir. Sizlerin ne kadar büyüdüğünü, geliştiğini görmek bizleri çok mutlu ediyor. Yaratıcılığınız, enerjiniz ve neşeniz bizlere ilham veriyor. Sizler, geleceğimizin teminatısınız ve bizler de sizlerin yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Aydınlık bir Türkiye için yolunuz açık şansınız bol olsun.

Son olarak, bu güzel gösteriye katılan herkese teşekkür ediyor. Hep birlikte unutulmaz bir gün geçirmemizi diliyorum. Teşekkür ederim. Diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Öğrencilerin muhteşem gösterileri başladı.

Birbirinden güzel gösterilerle, İngilizce Türkçe şarkılarla gösterilerini bütünleştirip Ailelerine muhteşem bir gece yaşattılar.

Sunucunun muhteşem ve heyecanlı anlatımları çocukları anons etmesi ayrı bir güzellik kattı.

Nasıl bayrak şiiri yazılmış bunu anlamlı okuyan öğrencinin heyecanı ile istiklal marşının tamamını okuyan öğrencinin heyecanı salona yansıdı seyredenler tarafından doyasıya alkışlandı.

Folklor gösterilerinde Anadolu coğrafyasının oyunlarını sergilerken seyirciler heyecandan yerlerinde duramadı.

Diploma için sahnede yerlerini alan öğrencilerin diplomalarını yine eski Sulakyurt milli eğtim müdürü Eyüp Ersan Bey verdi. İlk kendi çocuğundan başlayarak bütün öğrencilerin belgelerini verdi.

Tüm öğretmenlerin sahneye davet edildiği an ise çalan müzikle herkes eğlenerek karşılık verdi.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından sahne velilerle doldu. Her Aile çocuklarının mutluluklarını paylaştı.

Salon okul programının profesyonel çekim ile kamera ve fotoğrafa alınması ise Ahmet Yaman, Hasan Alsancak’la yapılırken Fotoğraf baskıda Sevgi Alsancak takdirlik bir hizmet verdi.

Kültür müdürlüğü çok amaçlı salonun alt kat üst katın dolduğu Aileler, masal gibi bir mezuniyet programı izleyerek mutlu ayrıldı.

Okul kurucu müdürü Sebahat Torunoğlu bütün ailelerin teşekkürü ve takdiri ile ödüllendirildi.



  • Cuma 41.1 ° / 29.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 40.5 ° / 27 ° Güneşli
  • Pazar 38.1 ° / 24.2 ° Güneşli