Anahtar Kelimeler: Muhtarlarla toplantı

Muhtarlarla toplantı

Muhtarlarla toplantı

Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Eldemir, birim müdürleriyle birlikte Tüm Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen programda muhtarlarla bir araya geldi.

TOPLANTI YAPILDI
Toplantıda, yerel seçimler sonrasında göreve başlayan 28 mahalle muhtarı istek ve taleplerini iletti. Toplantıda konuşan Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Eldemir, muhtarları demokrasinin temel taşı ve bel kemiği olarak gördüklerini ifade etti. Belediye çalışmalarında mahalle muhtarlarının en büyük yardımcıları olduğunu belirten Eldemir, "Muhtarlarımız mahallelerine hakimler, bizim gibi onlar da sorunları ve problemleri yakından takip ediyorlar. Bizler için mahallelerimizin gözü ve kulağıdırlar. Bu nedenle muhtarlarımız ile güçlü bir iş birliği içerisinde olacağız. Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Önal’ın da sizlere selamlarını ilettim," dedi.

İLETİŞİM SÜREKLİ OLACAK
Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Eldemir, toplantıda muhtarların taleplerini dikkatle dinleyip ilgili notları birim müdürlerine aktardı. Eldemir, muhtarların belediye ile halk arasında köprü vazifesi gördüğünü belirterek, "Geniş bir alana yayılan hizmet ağımızı daha iyi yönetebilmek için sizlerin fikir ve önerileriyle vatandaşlarımızın sorunlarını sağlıklı bir şekilde çözmek adına iletişim halinde olacağız. Tüm muhtarlarımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum," dedi.

BAŞKAN TAKİP EDİYOR
Tüm Muhtarlar Dernek Başkanı Abdurrahman Gülderen ise, Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, "Başkanımız elindeki imkanlar doğrultusunda önemli işler yaparak göreve başladı. Gelecekte de daha güzel işler yapacağına inanıyoruz. Bizler mahallelerimiz ile belediye arasında köprü vazifesini görüyoruz. İş birliği ve uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz," şeklinde konuştu.
 



  • Pazar 34.7 ° / 25.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 34.5 ° / 24.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 36.2 ° / 25.8 ° Güneşli