Anahtar Kelimeler: Öğrencilere ziyaret

Öğrencilere ziyaret

Öğrencilere ziyaret

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, şehir genelinde elde edilen eğitim başarılarını kutlamak amacıyla önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

ZİYARETTE BULUNDU
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, şehir genelinde elde edilen eğitim başarılarını kutlamak amacıyla önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, eğitimde elde edilen başarıları kutlamak amacıyla önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Türkiye genelinde başarılı sonuçlar elde eden Kırıkkale öğrencileri, Başkan Önal tarafından evlerinde ziyaret edildi. Başkan Önal, "Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz..." diyerek gençlerin gelecekteki önemine vurgu yaptı.

EVLERİNE KADAR GİTTİ
Ziyaret edilen öğrenciler arasında, Türkiye genelinde TYT sınavında 93. sırada yer alan ve Kırıkkale il birincisi olan Salih Elri, AYT Sayısal sınavında Türkiye 105.si ve Kırıkkale il birincisi olan Mustafa Hamza Altun, ve LGS sınavında Kırıkkale il birincisi olan Mert Atay Gül yer aldı. Başkan Önal, öğrencilerin aileleriyle birlikte yaşadıkları Keskin ilçesi Ceritmüminli köyündeki evlerinde onları tebrik etti.

İSTİKBAL SİZLERSİNİZ
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal: "Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz...Mustafa Kemal Atatürk TYT Türkiye 93.sü ve Kırıkkale il 1️ .si olan Salih Elri'yi ailesi ile birlikte yaşadığı Keskin ilçemizin Ceritmüminli köyündeki evinde ziyaret ettik. AYT Sayısal Türkiye 1️05.si Kırıkkale il 1️.si Mustafa Hamza Altun ve LGS Kırıkkale il 1️.si Mert Atay Gül'ü ağırladık. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, bu gurur verici başarıda emeği geçen ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
 



  • Cuma 27.2 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu