Anahtar Kelimeler: Otlar temizleniyor

Otlar temizleniyor

Otlar temizleniyor

Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentin daha temiz ve estetik bir görünüme kavuşması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

TEMİZLİK YAPILIYOR

Belediye Başkanı Ahmet Önal, ekiplerin özverili çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Şehrimizi daha temiz ve yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tüm mahallelerimizde yabani ot temizliği, çim biçme ve temizlik çalışmaları yürütüyor.”

 

TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Başkan Önal, vatandaşların parklarda ve bahçelerde daha keyifli vakit geçirmelerini istediklerini belirterek, bu alanların düzenli bir şekilde bakımı ve temizliğinin bunun için çok önemli olduğunu vurguladı. Ekipler, program dahilinde tüm mahalleleri gezerek parklar, bahçeler ve refüjlerdeki yabani otları temizliyor, çimleri biçiyor ve genel temizlik çalışmaları yapıyor. Kırıkkale sakinleri de belediyenin çalışmalarından memnun. Vatandaşlar, parklar ve bahçelerin daha temiz ve düzenli hale gelmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiriyorlar.



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli