Anahtar Kelimeler: kutlama

Özel bir kutlama

Özel bir kutlama

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas'ın eşi Elif Makas, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklarla anlamlı bir kahvaltı etkinliği düzenledi.

ETKİNLİK YAPILDI
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas'ın eşi Elif Makas, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklarla anlamlı bir kahvaltı etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlik, çocukların yüzlerinde tebessümler oluştururken, Elif Makas'ın samimi yaklaşımı büyük takdir topladı. Kahvaltı programında çocuklarla bir araya gelen Makas, onlara ilgisini ve sevgisini göstererek, onların istek ve düşüncelerini dinledi.

BİRLİKTE EĞLENDİLER
Çocukların mutluluğu, Makas'ın yüzünde belirgin bir şekilde görüldü ve samimi sohbetleri sayesinde etkinlik sıcak bir atmosfere dönüştü. Elif Makas, etkinliğin sonunda çocuk evlerinin çalışanlarına ve organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. Programın çocuklar üzerindeki olumlu etkisi, hem katılımcılarda hem de izleyenlerde duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Elif Makas'ın çocuklarla kurduğu içten iletişim, onların kendilerini özel hissetmelerini sağladı.
 



  • Pazartesi 31.1 ° / 20.3 ° Güneşli
  • Salı 28.8 ° / 18.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 30.2 ° / 19.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı