Anahtar Kelimeler: Öztürk kampanyaya destek

Öztürk´ten kampanyaya destek

Öztürk´ten kampanyaya destek

Öztürk´ten kampanyaya destek

Çadırı ziyaret etti

Hafta sonunu Kırıkkale´de geçiren Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, STK ziyaretlerinin yanı sıra, Kırıkkale Belediyesi, Kardeş Dernek ve Vakıfların birlikte yürüttüğü ?Bayırbucak Türkmenleri Yardım Çadırı´nı ziyaret ederek kampanyaya destek verdi.

ÖZTÜRK DESTEK VERDİ

Şehirde Sivil Toplum Örgütleri ziyaretlerinin ardından Hüseyin Kahya Parkı içerisinde kurulu Kırıkkale Belediyesi ve Kırıkkale Kardeş Dernek ve Vakıflar Birliği işbirliğinde savaş mağduru Bayırbucak Türkmenleri yardım çadırını ziyare eden Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, burada kampanya hakkında bilgiler aldı. Ziyarette dernek ve vakıf yöneticileri kampanyaya her kesimden destek beklediklerini ifade ettiler.

HERKESİ YARDIMA ÇAĞIRDI

Kampanyayı canı gönülden desteklediklerini belirten Kırıkkale Milletvekili Öztürk, soydaşlarımız için düzenlenen yardım kampanyasını anlamlı bulduğunu söyledi. Öztürk ?Bu organizasyon da emeği geçen tüm kardeşlerime ve yardımcı olan kardeşlerime teşekkür eder, saygılar sunarım. Yardım çadırına tüm Kırıkkale´lilerin destek vermesini önemle rica ediyorum? dedi.



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu