Anahtar Kelimeler: Santrali inceledi

Santrali inceledi

Santrali inceledi

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, köylerin beton yol ve kilit parke ihtiyacını önemli ölçüde karşılayan Kırıkkale İl Özel İdaresine ait Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisindeki çalışmaları yerinde inceledi.

ÜRETİMİ İNCELEDİ

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 30 Mayıs 2024 tarihinde, Kırıkkale İl Özel İdaresine ait Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisini Balışeyh'te yerinde inceledi. Vali Makas, tesiste yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı ve üretim hattını gezdi. Tesisin, TSE standartlarının üstünde üretilen ürünlerle bölgedeki köylerin beton yol ve kilit parke ihtiyacını önemli ölçüde karşıladığını öğrenen Vali Makas, üretilen ürünlerin laboratuvar ortamında dayanıklılık testlerini de gözlemledi.

 

STANDARTLAR YÜKSELECEK

Ziyarette Vali Makas'a İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Babacan, Balışeyh Kaymakamı Ali Kaan Tunçer ve İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Ceylan eşlik etti. Vali Makas, tesiste çalışan personellere kolaylıklar dileyerek, "Kırıkkale İl Özel İdaresi tarafından yapılan bu yatırım bölgemiz için çok önemli. Bu tesis sayesinde köylerimizin altyapısı daha da sağlamlaşacak ve yaşam standartları yükselecek" dedi.



  • Cuma 41.1 ° / 29.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 40.5 ° / 27 ° Güneşli
  • Pazar 38.1 ° / 24.2 ° Güneşli