Şiddetsiz bir dünya

Şiddetsiz bir dünya

Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği (MEYAD) işbirliğiyle 11-13 Ekim 2021 tarihlerinde "1.Uluslararası Şiddet ve Şiddeti Önleme Kongresi" başarıyla gerçekleştirildi.

 

EĞİTİM ÇALIŞMASI YAPILDI

Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği (MEYAD) işbirliğiyle 11-13 Ekim 2021 tarihlerinde "1.Uluslararası Şiddet ve Şiddeti Önleme Kongresi" başarıyla gerçekleştirildi. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ev sahipliğinde yapılan kongreye Kırıkkale heyeti de katılım gösterdi. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ev sahipliğinde Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği (MEYAD) işbirliğiyle 11-13 Ekim 2021 tarihlerinde "1.Uluslararası Şiddet ve Şiddeti Önleme Kongresi" başarıyla gerçekleştirildi. Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği (MEYAD) Kırıkkale İl Başkanı Av. Abdullah Pekgöz, “İnsana yaraşır bir işyeri" ve "şiddetsiz bir dünya" için hep birlikte gayret etmeye devam ediyoruz” dedi.

PEKGÖZ BİLGİ VERDİ

Pekgöz, “Şiddetin insan başta olmak üzere hayvan ve canlıların hiçbirine yapılmaması, savaşların felaketlere sebebiyet verdiği üzerinde genişçe duruldu. Program gala yemeği ve Tokat kültür gezisi ile sona erdi” dedi.  Ayrıca bize desteklerini esirgemeyen Hak-İş Konfederasyonu, Kamu Sen Konfederasyonu, Yıldız pastaneleri, Tokat Seyahat, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Kefalet Kooperatifi, Tokat Liva Pastanesi ve daha birçok işadamına, esnafa teşekkürü borç biliriz” ifadesinde bulundu.

ÇALIŞMALAR ANLATILDI

Cumhurbaşkanlığı Eğitim Politikası Kurulu Üyesi Prof Dr Ahmet Cevat Acar, Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Prof Dr Vedat Işıkhan, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Başkanı Prof. Dr. Muharrem Kılıç, Danıştay Üyesi Muharrem Özkaya, Makedonya E Anayasa Mahkemesi Başkanı Murat Salihi, Makedonya Vizyon Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mensur Nurettin, MEYAD Genel Başkanı İsmail Akgün, Kongre Başkanı ve MEYAD Genel Başkan Vekili Prof Dr Nermin Gürhan, Genel Sekreter Dr. Fatih Seyran, Yönetim Kurulu Üyesi Zahide Çakır, MEYAD Denetleme Kurulu Başkanı Prof Dr. Fazlı Erdoğan'ın yanı sıra Rusya, Letonya, Sırbistan, Kosova, Romanya, Bosna Hersek, İsrail, Japonya'dan akademisyenler katkı ve katılım sağladılar. Yurt içinden de pek çok akademisyen şiddet ve türleri ile ilgili tebliğlerini yüz yüze sundular.