Anahtar Kelimeler: Sözleşme imzalandı

Sözleşme imzalandı

Sözleşme imzalandı

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, belediyede görev yapan kadrolu işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesinin, Belediye-İş Sendikası Ankara Şubesi ile yapılan görüşmeler sonucunda imzalandığını duyurdu.

İMZA TÖRENİ YAPILDI

Kırıkkale Belediyesi, kadrolu işçileri yakından ilgilendiren toplu iş sözleşmesini imzaladı. Belediye Başkanı Ahmet Önal, Belediye-İş Sendikası Ankara Şubesi ile yürütülen görüşmelerin ardından anlaşmanın sağlandığını duyurdu. Başkan Önal yaptığı açıklamada, emekçinin hakkını gözetmenin ve çalışma şartlarını daha iyi bir noktaya taşımanın belediyenin temel önceliklerinden biri olduğunu vurguladı. İmzalanan sözleşmenin, belediyede görev yapan kadrolu işçilerin hem maddi hem de sosyal haklarında önemli iyileştirmeler getireceği ifade edildi.

 

BİLGİ VERİLDİ

“Emekçinin hakkını korumak, çalışma koşullarını iyileştirmek ve alın terinin karşılığını vermek, temel önceliklerimiz arasında,” diyen Önal, sözleşmenin belediye çalışanlarına hayırlı olmasını dileyerek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Taraflar arasında sağlanan bu uzlaşma, belediyede görev yapan işçiler arasında da memnuniyetle karşılandı. Yeni sözleşmeyle birlikte çalışanların motivasyonunun artması ve hizmet kalitesine olumlu katkı sağlaması bekleniyor.



  • Cumartesi 23.5 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.8 ° / 12 ° Güneşli