Anahtar Kelimeler: arızaları gideriliyor

Su arızaları gideriliyor

Su arızaları gideriliyor

Kırıkkale’nin Hacılar Kasabası’nda 1000’lik su deposunun arızası giderilmesi için çalışmalar başladı. Belediye Başkanı Osman Erdoğan, ekipleriyle birlikte arıza olan bölgede incelemelerde bulundu.

ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

Hacılar Belediye Başkanı Osman Erdoğan, kasabanın her alanda sorunlarının çözümü noktasında önemli çalışmalara imza atıyor. Erdoğan, havaların ısınmasıyla birlikte kasabada meydana gelen su kayıplarını önlemek amacıyla harekete geçti. Hacılar Kasabası’nda 1000’lik su deposunun arızası giderilmesi için çalışmalar başladı. Belediye Başkanı Osman Erdoğan, ekipleriyle birlikte arıza olan bölgede incelemelerde bulundu.

 

BAŞKAN BİLGİ VERDİ

Belediye Başkanı Osman Erdoğan, kasabada bulunan 1000'lik su deposunda arıza tespit edildiğini ve arızanın giderilmesi için çalışmaların başladığını açıkladı. Erdoğan, "Ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışmalara başladık. En kısa sürede sorunu çözeceğiz ve kasabamızdaki su ihtiyacını kesintisiz bir şekilde karşılayacağız" dedi. Erdoğan, Hacılar halkına su arızalarının en kısa sürede giderileceğine dair güvence vererek, kasabanın tüm ihtiyaçlarının titizlikle ele alındığını ve çözüme kavuşturulduğunu da sözlerine ekledi.



  • Çarşamba 37.9 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.6 ° / 22.1 ° Güneşli
  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli